Träning på sundsmåla med bästa Razor<3

Hästar, Razor, Träning / Permalink / 0
Hej på er! 
Har ni haft en bra dag? Jag själv har haft en av de bästa tror jag, betygen sätts imorgon och nu har vi typ ingenting i skolan, sååå skönt. Efter skolan drog jag direkt hem och åt, fixade i ordning Razor och sedan bil i en timme till sundsmåla. Så värt en rätt så stressig dag för att Razor var sååå himla fruktansvärt fin. 
Jag skulle kunna sitta och skriva en bibel om dagens träning men det hinner jag inte så att jag får försöka sammanfatta detta. 
Framridning över bommar på böjt spår, jag kände redan där att fy vilken bra känsla jag har idag. Han var framme ifrån början och var så himla glad, vilken hoppglädje han hade. Något som jag aldrig har kännt förrut. 
Sedan började vi med lite små hinder på bågar och böjda spår. Mycket trimm med galoppen och Razor skötte sig kanon<3 
Det slutade med att vi bara flöt runt en 105-115cm:ers bana utan några som helst problem. Känslan var som om banan låg på 80cm och han har aldrig hoppat så bra med mig. 
Känns såå bra nu<3 
Ja, han är inte att klaga på denna ponnyn<3 

Film ifrån idag kommer ut på Facebook, instagram och youtube imorgon;) 

Nu --> godnatt!

Markarbete

Benji, Guldhjärta, Hästar, Razor, Träning / Permalink / 0
Hej på er! 
En riktigt jobbig dag för Benji igår. Han fick gå ett långt och hårt markarbetspass på något upphöjda nummer och bommar på marken. Hoppa är hur enkelt som helst tycker han men fy vad svårt han har med bommar. Mycket jobb på det så idag får han bara gå ett väldigt lugnt joggingpass. 
Razor fick också jobba på lite över bommar och han var hur fin som helst. Han är verkligen så duktig nu. Idag får han joggas och imorgon får han träna på sundsmåla för TT. Nyttigt!
Skitponny<3 


Ha en bra dag så hörs vi senare<3 

En pigg ponny<3

Hästar, Razor, Örnfjäder / Permalink / 0
Hej på er! 
Idag kan man verkligen fråga sig hur pigg en 18årig ponny kan vara. Jo, jäkligt pigg;) 
Razor var såå fin när jag trimmade honom inne på banan idag. Mycket lösgörande arbete och bara fokus på att får bakbenen att jobba på och sedan att formen ska komma. Han börjar bli så himla fin nu! Så kul<3 
Örnie fick gå en liten barbackatur med eve, han är ju för söt<3 

Imorgon kommer bästa Jennifer hit och eve blir kvar tills imorgon och kanske tills på söndag. Tjejerna är guld värda<3 

Till top