Majpokalen dag1

Benji, Hästar, Razor, Tävling / Permalink / 0
Dagens rundor lägger jag på rutinkontot. Båda hästarna var superfina men lite ryttarmissar gjorde så att placeringarna rök.

Razor Kval1 LB (90cm)- en ganska "trög" Razor som inte svarade från första början utan till hinder nummer 3 resulterade i ett skitstopp på tvåan. Annars en superfin runda och vilket jävlaranama jag fick efter stoppet. 
Som en liten väckarklocka, att varför rider du inte. Svarar inte hästen så får du ju fixa det på något annat sätt. Även om man inte tänker riktigt så inne på banan:( 
Annars en bra känsla.  


Benji kval1 LB (1m)- Benji är på topp. En superfin runda, jättestabilt och han var med mig i varje galoppsprång. Väntade på mig och lyssnade när jag sa, framåt Benji. 
En lite för dålig sväng till nummer 4. Fick honom lite på innertygeln och han touchade bommen väldigt löst. Turen åkte på semester och såklart så rullade bommen av. 
Skitbom. 
Benji var iallafall superfin och jag är såå himla nöjd med hans runda. Razor Lagklass LB (90cm)- Han var framme ifrån början, jag red med tryck i galoppen och jag var såå jäkla taggad. 
Satte nollan men laget räckte inte riktigt till placering så att precis utanför hamnade vi. 3 sekunder ifrån en andraplats och ett pet ifrån omhoppning om vinst. 
Surt men vi kommer igen. 
NFK blir nästa lagklass. 

Razor skötte sig exemplariskt och det var ju det som spelade roll. 


Imorgon hoppar Benji och Razor kval 2 i silverrundan som då går i LB+5. 
Benji får alltså hoppa 105cm (högre än vad vi har tävlat någon gång). 
Razor ska ju då hoppa 95cm. 
Kommer gå superbra och jag är taggad till 1000. Gäller bara att jag rider så går hästarna som på räls!

Liknande inlägg

Till top